Vi har den stora äran att presentera att obesegrade Pannie ”Banzai” Kianzad (5-0) har valt att börja blogga på Burspråk.se! Inom kort kommer vi kunna läsa om Pannies vardag, äventyr och liv som fighter.

Vi tog chansen att fråga Pannie varför hon valt att börja blogga på just valt Burspråk.

För det är innovativt, nytt, intressant och eftersom jag gillar att läsa era krönikor med mera vill jag vara en del av teamet. Så klart vill jag dela med mig av mina tränings- och tävlingserfarenheter på en helt ny blogg, säger Pannie till Burspråk.

Så nu är det bara att se fram emot Pannies inlägg!

Foto: Raimo Gedda.

About The Author

Burspråk.se har en liten men engagerad redaktion som emellanåt levererar nyheter tillsammans och inte var för sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.