74_News_MainNu händer det riktiga grejor. Titelmatch på Cage Warriors 74 den 15 november för den kvinnliga bantamviktstiteln! Det trodde ni inte va??? Inte jag heller för att vara ärlig, men äntligen efter slit får jag träna och kämpa för en världsmästartitel. Helt underbart känns det samtidigt som jag fruktar de extra ronderna. Lätt värt det dock för lite bling.

Jag möter obesegrade Agnieszka Niedzwiedz (7-0-0) från Polen som jag kallar ”The Kid”. Redan mycket agg mellan oss, men vafan så ska det väl va? Hon verkar tycka jag är easy money, jag kan tänka mig att uppfostra henne så vi kan va en rätt bra matchup.

De senaste veckorna efter Jordanien har varit hektiska. Jag slängdes tillbaka i jobb redan måndagen därefter, träna lite lätt men gav mig själv några veckors mys. Hann vara hemma en vecka tills lägenheten blev översvämmad och där satt jag plaskandes i vatten och grät en skvätt för mig själv. För tillfället bor jag i mitt gamla flickrum i Helsingborg igen tills jag kan flytta hem till Malmö. Jag har inget emot att vara hemma i Helsingborg igen för ett tag men de närmaste. Men månaden kommer bli bökigt med massa pendlande igen.

Igår fick vi på Rumble Sports besök från Aftonbladet och Petter Öhrling fick uppleva en riktigt dansk slagsmålskväll (bild till vänster).

10609701_10204598231414676_5076782876802400134_nIMG_5504

Dagens träning bestod av fys med bästa Oscar och mysbesök av Jaybee som har tagit en del foton här på bloggen (bild till höger).

About The Author

Professionell MMA-fighter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.