Efter ett längre uppehåll återvände Pannie Kianzad inatt till buren och aktivt tävlande i MMA. För motståndet stod hawaiianskan Raquel Pa’aluhi under Invicta FC 21. Tyvärr gick matchen inte som Kianzad önskade då hon tidigt i första ronden blev nedtagen och sedan kom hon inte upp igen förrän hon klappat ut till följd av en strypning.

Kianzad inledde sin professionella karriär med åtta segrar, men har nu två raka förluster på meritlistan. Pa’aluhi förbättrar sina meriter till sex segrar och fem förluster.

Matchreferat

Kianzad och Pa’aluhi möts i mitten på buren och båda verkar vilja föra matchen framåt men det är Kianzad som för. Efter några slagväxlingar så lyckas Pa’aluhi fälla svenskan efter en spark och de åker ner på mattan med hawaiianskan på topp. Pa’aluhi tar sig ur guarden och börjar jobba ur sidemount. Kianzad verkar behålla sitt lugnt, lyckas till och med att föra tillbaka sin motståndare i halvguard, men Pa’aluhi håller ett högt tryck och lämnar inget utrymme för Kianzad att komma loss. Pa’aluhi lyckas ta rygg på Kianzad och söker efter strypningen. Kianzad försvarar men får äta många korta slag från rygg. Efter flertal slag och försök så sitter kroppstriangeln och den rear naked choke choke som Pa’aluhi sökt.

Resultat: Raquel Pa’aluhi besegrade Pannie Kianzad via submission (rear naked choke) i rond 1 (3:40)

Foto: Palle Schultz

About The Author

Chefredaktör på Burspråk.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.