Ny sida men samma glöd och intresse för MMA. Så kan man snabbt sammanfatta mig, Tobias Johansson.

För snart två år sedan fick jag chansen att förverkliga min dröm, att skriva journalistiskt om MMA. Det var Mazdak Cavian och Martin Johansson på MMAnytt som gav mig den chansen och för det är jag evigt tacksam. På den senaste tiden hade saker och ting ställt till det för mig. Tiden fokuserades på annat och glädjen i att skriva försvann. När jag för några dagar sedan fick frågan av Patrick Jenkinson om jag ville skriva för Burspråk kände jag hur glädjen började komma tillbaka.

Att intervjua och skriva krönikor är det som har legat och ligger mig varmast om hjärtat. Mötet med människan bakom handskarna är något som jag hoppas kunna delge er. Med mina krönikor hoppas jag kunna väcka tankar. Givetvis förväntar jag mig inte att alla ska hålla med om vad jag skriver men min innersta förhoppning är att så ett frö.

För mig är Burpråk en chans till en nystart. Att vara med från början gör det hela inspirerande och otroligt kul. Jag hoppas, tror och vet att denna sida kommer bli bra. Den kommer att präglas av kvalitet och jag hoppas att ni kommer uppskatta den!

About The Author

En kille med stort intresse för MMA, människor och det skrivna ordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.