De två amerikanska MMA-organisationerna Legacy Fighting Championship (LFC) och Resurrection Fighting Alliance (RFA) höll under förra året en gemensam gala och det verkade ha varit framgångsrikt eftersom de bestämde sig för att slå ihop sina påsar och skapa den nya organisationen Legacy Fighting Alliance (LFA).

Trots att LFA höll sin första gala i början av året var det under helgen redan dags för deras fjärde gala som hölls på Horseshoe Bossier City Hotel and Casino i Bossier City, Louisiana. Ovan kan man skåda höjdpunkterna från evenemanget med kommentatorerna Pat Miletich och Michael Schiavello.

Då både LFC och RFA skickat flera fighters till UFC kan det vara av intresse att följa deras plantskolor till galor galor för att se framtidens eventuella stjärnor. Mitt råd är att hålla ett särskilt öga på flugviktaren Andrea ”KGB” Lee (6-2) som startat året med två segrar, båda på avslut. Det finns för närvarande ingen flugvikt för damer i UFC men mycket kan ju hända om och när Lee är mogen att ta klivet upp.

Resultaten från Legacy Fighting Alliance 4 är som följande.

Resultat

Kevin Aguilar besegrade Damon Jackson via knockout i rond 3 (4:05)
Andrea Lee besegrade Heather Bassett via submission (armbar) i rond 3 (3:40)
Derrick Krantz besegrade Hayward Charles via enhälligt domslut
Bryan Billiot besegrade David Bosnick via submission (heel hook) i rond 2 (0:57)
Chauncey Foxworth besegrade Nicholas Jackson via enhälligt domslut
Brandon Shavers besegrade Mike Murphy via enhälligt doslut

Leave a Reply

Your email address will not be published.