Superior Challenge 11 kommer att gå av stapeln den 29 november på AXA Sports Center i Södertälje. Burspråk spekulerar, hoppas och drömmer om matchkortet!

Superior Challenge har meddelat att de kommer att inta AXA Sports Center i Södertälje den 29 november med sin elfte gala.

Det var tre år sedan vi arrangerade en MMA gala i Stockholmsregionen och vi är mycket glada över att vara tillbaka. Vi är mycket tacksamma för att AXA Sports Center valt att samarbeta med oss och det passar perfekt in i vår strategi då vi vill lyfta sporten MMA i hela Sverige. Arenan är fräsch och riktigt ”tight” och passar verkligen perfekt för MMA. Vi har fått väldigt positiv feedback på en gala i Södertälje och jag är övertygad om att det kommer att bli en fantastisk kväll. Vi arbetar på att ta fram riktigt spännande matchningar som vi hoppas lockar publik från hela Sverige som både vill uppleva ett högkvalitativt och underhållande evenemang samt en publik som vill se action-laddade MMA matcher av hög internationell nivå, skriver Superior Challenges vd Babak Ashti i ett pressmeddelande.

I dagsläget finns det inga officiella matcher för den kommande galan. Så innan matchkortet börjar ta form tar vi chansen att spekulera, hoppas och drömma om hur matchkortet kommer att se ut!

Huvudkortet

Titelmatch tungvikt: Yosef Ali Mohammad vs Christian Colombo
Titelmatch lätt tungvikt: Joachim Christensen vs Attila Vegh
Diego Gonzalez vs Juha-Pekka Vainikainen
Papy Abedi vs Emil Weber Meek
David Bielkheden vs Glenn Sparv
Matti Mäkelä vs Karol Celinski

Underkortet

Sirwan Kakai vs David Häggström
Madeleine Vall vs Marta Chojnoska
Oliver Enkamp vs Mohammed Abdallah
Bilal Musa vs Binh Son Le
Karl Albrektsson vs Magnus Strandner
Simon Sköld vs Frantz Slioa

Med ett sådant kort kommer alla att ta sig till Södertälje i slutet på november! Eller ser du utrymme för finjusteringar eller stora förändringar av förslaget?

About The Author

Chefredaktör på Burspråk.se.

4 Responses

  • Patrick Jenkinson

   Matchen toppar underkortet, det är ju inte illa på ett hypotetiskt drömkort som detta.

   Vilken match hade velat peta ner till fördel för Kakai vs Häggström?

   Svara
 1. Kristofer

  Sirwan vs Häggström är mer intressant för ett main card än exempelvis Mäkelä vs Celinski och Gonzalez vs Vainikainen. Ett svenskmöte mellan två killar som är topp-10 i Europa. Tycker varken Mäkelä eller Gonzalez är direkt relevanta längre.

  Generellt är det mycket intressanta matchningar. Har tidigare hört rykte om beef mellan SC och Manos. Finns det chans att se fighters från Manos på SC? Fanns inga på förra galan.

  Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published.