Burspråk fick möjlighet att kort växla några ord med Pannie ”Banzai” Kianzad innan hennes match på Cage Warriors 71 som går av stapeln i morgon.

Pannie ”Banzai” Kianzad (5-0) vägde under dagen in inför Cage Warriors 71 och matchen mot Megan van Houtum (1-1). Kianzad klev upp på vågen med ett leende och klarade också den överenskomna viktgränsen för matchen med marginal.

Detta är nog en av mina bästa cuts. Har inte vätskebantat alls de senaste två matcherna. Så jag vaknade på 140 pounds som jag skulle väga in på och hamna runt 138 pounds när det var dags. Jag gick ner en del på resan, berättar Pannie Kianzad för Burspråk.

När båda damer klivit av vågen var det dags för att stirra på varandra. Kianzad berättar att hon upplevde att hon fått en tuff motståndare.

Hon var tuff, men ”tough ain’t enough” eller vad de brukar säga. Jag kör min grej, men hon verkar stabil.

Kianzad kommer i morgon kväll att kliva in till buren iklädd sin t-shirt med ”Just Bleed” ackompanjerad av persisk musik. Allt precis som vanligt när det är dags för match för ”Banzai”.

Musiken står nära hjärtat och vi är ju ändå i Mellanöstern. Känns som man är hemma [med den musiken], konstigt nog. Men det viktigaste för mig är att vara förberedd. Så om allt annat faller runt om ska det ej spela någon roll för min prestation i buren.

Läs mer om förberedelserna inför Cage Warriors 71

Man kan följa Pannie Kianzad här på Burspråk på hennes blogg där hon berättar en del om sina förberedelser inför morgondagens utmaning.

Foto: Palle Schultz.

About The Author

Chefredaktör på Burspråk.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.