När jag slogs senast lyckades jag hamna i en del roliga positioner. Då började mer eller mindre snacket om ett byte av fighternamn. Min kära pojkvän vill egentligen kalla mig Pannie ”Chubby Cheeks” Kianzad, en stor anledning till det är bara för att vara elak. Coach Tue tyckte ”Sexy Scramble” var passade då det såg ut som jag och Megan van Houtum satte ribban på hur man gör en position sexig på något vis.

Dock har vi copycats. När Cage Warriors i Wales gick bara för någon vecka sen hamnade Jordan Desborough och Kris Edwards i en ytterst liknande position och jag vill gärna tycka att vi gjorde den en aning bättre. Och sexigare. Lol.

CWFC 72 Jordan Desborough

Ni som själva fightas…när ni hamnar i sådanna positioner, vilka tankar surrar då? Jag själv bad till högre makter att hon inte skulle släppa sig eller att jag skulle bli rövkvävd. Hade inte varit roligt att läsa på Burspråk dagen efter: ”Pannie looses due to asschoke”.

Det är iallafall inte bara jag som ser fram emot London den 15 november. Hela familjen kommer att vara på plats. Även min bror Sia kommer från Luleå med lite polare för att heja. Han är så rolig att ha med och göra inför matcher för han blir sååååååå nervös. Han har alltid varit så men jag försöker alltid lugna ner honom med att allting kommer ordna sig.

bild

Tror att man kan fokusera bättre om man tar sin matchnervositet när väl matchen är där. När du är på arenan, byter om, lindar händerna. Annars slösar man så mycket energi på bajs. Så brorsan chilla, ät en kaka och luta dig tillbaka och njut av showen.

About The Author

Professionell MMA-fighter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.