I programmet ”Countdown to UFC 177” får man följa regerande bantamviktsmästare TJ Dillashaw och den forne mästaren Renan Barao inför deras returmöte den 30 augusti.

Den första matchen mellan TJ Dillashaw (10-2) och Renan Barao (32-2, 1 NC) ägde rum på UFC 173 tidigare i år. Trots att Dillashaw på förhand var starkt nederlagstippad lyckades han sänka mästaren redan i första ronden och fortsätta att dominera matchen tills matchen stoppades i mitten av femte och sista ronden.

Efter det överraskande resultatet började UFC:s vd Dana White tala om ett returmöte redan i kontakt med pressen på plats för galan. Några veckor därefter stod det klart att returmötet skulle äga rum bara tre månader efter första matchen.

I programmet ”Countdown” får man följa Dillshaw och Barao under deras förberedelser inför galan. I det andra avsnittet nedan är det Danny Castillo (17-6) och Tony Ferguson (15-3) som presenteras inför deras match på samma gala.

Countdown: TJ Dillashaw vs Renan Barao

Countdown: Danny Castillo vs Tony Ferguson

Utöver de matcher som lyft fram i ”Countdown” finns det även några till som har potentialen att vara underhållande. Det fullständiga matchkortet ser ut som följande.

Matchkortet

Huvudkortet
TJ Dillashaw vs Renan Barao
Tony Ferguson vs Danny Castillo
Bethe Correia vs Shayna Baszler
Ramsey Nijem vs Carlos Diego Ferreira

Underkortet
Lorenz Larkin vs Derek Brunson
Scott Jorgensen vs Henry Cejudo
Ruan Potts vs Anthony Hamilton
Joe Soto vs Anthony Birchak
Chris Wade vs Cain Carrizosa

About The Author

Chefredaktör på Burspråk.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.